Mini Tort De Ciocolată Portocalie

Mini Tort De Ciocolată Portocalie
Mini tort de ciocolată portocalie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 6 și costă 1,11 USD pe porție. O porție conține 762 calorii, 9g de proteine, și 39G de grăsime. Un amestec de sare kosher, granule de cafea instant, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Tort De Ciocolată Portocalie, Barefoot Contessan Tort De Ciocolată Portocalie, și Mini tort de migdale cu glazură de ciocolată portocalie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. unsoare și făină 6 matrițe individuale de coacere, cum ar fi matrițele flexibile de silicon 100% antiaderente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Crema untul și zahărul în vasul unui mixer electric echipat cu atașamentul cu palete timp de aproximativ 5 minute sau până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați ouăle, 1 la un moment dat, apoi coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Cerneti impreuna 1 1/2 cani faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mare. Într-un alt bol, combinați sucul de portocale, laptele de unt și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați amestecurile de făină și lapte de unt alternativ în treimi la untul cremă, începând și terminând cu făina. Aruncați bucățile de ciocolată cu 1 lingură de făină și adăugați în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CiocolatăBucăți De Ciocolată
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
6
Se toarnă în tigăi, se netezesc blaturile și se coace timp de 30 de minute, până când un tester de tort iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Lăsați prăjiturile să se răcească în formele de pe un suport de sârmă timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
8
Între timp, faceți siropul. Într-o cratiță mică la foc mediu-mic, gătiți zahărul cu sucul de portocale până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Scoateți tortul din tigăi, puneți-le pe un suport peste o tavă și lingurați siropul de portocale peste prăjituri. Lăsați prăjiturile să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
10
Pentru ganache, topiți ciocolata, smântâna grea și cafeaua în partea de sus a unui cazan dublu peste fierberea apei până se omogenizează și se încălzește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
11
Stropiți peste vârful prăjiturilor.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista