Mini Tarte Cu Rubarbă Cu Căpșuni
Nevoie de o desert vegetarian? Mini tarte cu rubarbă cu căpșuni ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 9 și costă 86 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 214 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Mini Rubarbă Crumble Tarte, Tarte Cu Rubarbă De Căpșuni, și Tarte cu căpșuni-rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați 9 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit.
Pe placa de tăiere mare, derulați crusta de plăcintă. Folosind tăietor rotund de 2 inci, tăiați crusta de plăcintă în 9 runde. Apăsați fiecare rundă în partea de jos a Cupei brioșă.
În tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați rubarba; gatiti aproximativ 5 minute sau pana se inmoaie usor. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați căpșuni, zahăr, scorțișoară, vanilie și extract de migdale; gătiți aproximativ 10 minute, amestecând în fiecare minut pentru a împiedica amestecul să se ardă pe fundul tigaiei, până când amestecul este grosimea conservelor de căpșuni.
Puneți 2 linguri de amestec de rubarbă-căpșuni în fiecare ceașcă de brioșă căptușită cu crustă.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când marginile crustei sunt maro auriu deschis.
Scoateți din cupele pentru brioșe în raftul de răcire. Se răcește aproximativ 15 minute.
Pentru a servi, acoperiți fiecare tartă cu frișcă.
Se ornează cu căpșuni proaspete.