Mini Sandvișuri Cu Șuncă
Mini sandwich-uri de șuncă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 154 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 23 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, muștar dijon, maioneză de canola și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mini Sandvișuri Cu Șuncă, Mini sandwich-uri BBQ, și Mini Sandvișuri Cu Salată De Șuncă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați arpagic, maioneză și muștar Dijon.
Tăiați rulourile Hawaiene pe jumătate orizontal, tăind spre, dar nu prin, cealaltă parte.
Așezați rulourile, tăiați părțile în sus, pe o foaie de copt; coaceți la 400 timp de 5 minute sau până devin aurii.
Întindeți părțile tăiate uniform cu amestec de maioneză. Împărțiți șunca uniform între fundul rulourilor. Acoperiți cu blaturi; tăiate în rulouri individuale.