Salată de Escarole și fenicul cu pere și Gruyulmormerre
Escarole si salata de fenicul cu pere și Gruyul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 100 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 118 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, escarolă ruptă, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată Radicchio Și Escarole Cu Orz Și Pere Prăjite, Salată de Escarole, fenicul și frunze de stejar, și Salată de fenicul, Frisone și Escarole.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente, amestecând cu un tel.
Combinați escarola și feniculul într-un castron mare.
Adăugați pere și aruncați ușor pentru a combina.
Stropiți pansamentul peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi. Se acoperă cu brânză mărunțită.