Mini prăjituri de Crab cu pâine de porumb cu sos de lămâie-Caper
Nevoie de o lactate gratuit și pescatarian hor d ' oeuvre? Mini prăjituri de Crab cu pâine de porumb cu sos de lămâie-Caper ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 81 calorii. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați capere, maioneză, condimente old bay și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 27%. Încercați Prăjituri de Crab fript cu arpagic și sos de capere, Prăjituri De Crab Din Maryland Cu Sos Cremos De Caper-Mărar, și Prăjituri de somon cu sos de iaurt cu lămâie-Caper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 8 Ingrediente; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Pentru a pregăti prăjituri de crab, încălziți uleiul într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul la tigaie; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se ia de pe foc; rece.
6
Combinați amestecul de ardei gras, 1/4 cană de maioneză și următoarele 6 ingrediente (prin Old Bay); se amestecă oul. Îndoiți pâinea de porumb cu lapte și carnea de crab. Scoateți amestecul în 16 porții (aproximativ 1/4 cană fiecare) pe 2 foi de copt acoperite cu spray de gătit. Acoperiți ușor și refrigerați 1 oră. Descoperiți și coaceți la 400 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Crabmeat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți din foaia de copt cu o spatulă metalică.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Garnisiți cu arpagic, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.