Mini Prăjituri Cu Caise-Cireșe Cu Susul În Jos

Mini Prăjituri Cu Caise-Cireșe Cu Susul În Jos
Caise-cireșe cu susul în jos mini prăjituri ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 68 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 298 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, sare, topping biciuit și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Prăjituri uscate cu caise și afine, Mini Prăjituri Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Mini-Prăjituri Cu Ananas Cu Susul În Jos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coat 4 (8 uncii) cupe cremă sau ramekins cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Așezați 1 bucată de unt în partea de jos a fiecărei căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Presărați 1 linguriță de zahăr brun peste unt în fiecare cană. Aranjați 1 jumătate de caise, tăiată cu fața în sus, peste zahăr brun în fiecare ramekin. Aranjați 8 jumătăți de cireșe, tăiați părțile în sus, în jurul marginii exterioare a fiecărui cais; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
CaiseCaise
UntUnt
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
6
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Așezați zahărul granulat și 2 linguri de unt într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Adăugați vanilie și ou; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
9
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu laptele, începând și terminând cu amestecul de făină; bate bine după fiecare adăugare. Împărțiți aluatul uniform peste fructe în fiecare cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FructeFructe
ZahărZahăr
LapteLapte
10
Așezați căni pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în cupe 5 minute pe un suport de sârmă. Slăbiți marginile prăjiturilor cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
12
Așezați o farfurie de desert, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni; inversați pe farfurii.
13
Stropiți uniform orice sirop caramelizat rămas peste prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
14
Serviți tortul cald cu topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista