Mini plăcinte cu dovleac Pecan necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 93 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, zahăr, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Mini Plăcinte Cu Nuci Pecan, Mini Plăcinte Cu Nuci Pecan, și Mini Plăcinte Cu Nuci Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați fundul și părțile laterale ale mini cutii de briose cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mini Tava Pentru Brioșe
Cuptor
1
Într-un robot de bucătărie, pulsați nucile pecan, zahărul, sarea și făina, până când nucile sunt măcinate și ingredientele sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Nuci
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați untul și pulsul până când aluatul seamănă cu masa grosieră. Turnați încet apa cu gheață prin tubul de alimentare până când aluatul se unește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Unt
Aluat
3
Scoateți din vasul procesorului pe o suprafață de lucru curată presărată cu făină. Formați aluatul într-o bilă și împărțiți uniform în 24 de bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Rotiți fiecare bucată într-o bilă și apăsați uniform în fiecare ceașcă, până când fundul este acoperit. Dacă aluatul este lipicios, înmuiați mai întâi degetul în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Coaceți până când crustele sunt foarte aurii, 15 până la 18 minute, până când crustele sunt foarte aurii. Verificați periodic pentru a vă asigura că nu devin prea maronii. Între timp, faceți umplutura: într-un castron mediu, bateți gălbenușul de ou, siropul de porumb, zahărul, umplutura de dovleac și vanilia. Se amestecă nucile pecan tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pecan
Sirop De Porumb
Gălbenuș De Ou
Dovleac
Vanilie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Bateti
Bol
6
Scoateți aluatul din cuptor și lingurați 1 lingură de umplutură în fiecare cană. Completați fiecare cu 1 jumătate frumoasă de pecan. Întoarceți tigăile la cuptor și continuați să coaceți, încă 12 până la 15 minute, până când umplutura de dovleac este setată. Lăsați să se răcească înainte de a scoate din tigăi.