Mini Plăcinte Cu Dovleac Pecan

Mini Plăcinte Cu Dovleac Pecan
Mini plăcinte cu dovleac Pecan necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 93 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, zahăr, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Mini Plăcinte Cu Nuci Pecan, Mini Plăcinte Cu Nuci Pecan, și Mini Plăcinte Cu Nuci Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați fundul și părțile laterale ale mini cutii de briose cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mini Tava Pentru BrioșeMini Tava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
1
Într-un robot de bucătărie, pulsați nucile pecan, zahărul, sarea și făina, până când nucile sunt măcinate și ingredientele sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați untul și pulsul până când aluatul seamănă cu masa grosieră. Turnați încet apa cu gheață prin tubul de alimentare până când aluatul se unește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
UntUnt
AluatAluat
3
Scoateți din vasul procesorului pe o suprafață de lucru curată presărată cu făină. Formați aluatul într-o bilă și împărțiți uniform în 24 de bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Rotiți fiecare bucată într-o bilă și apăsați uniform în fiecare ceașcă, până când fundul este acoperit. Dacă aluatul este lipicios, înmuiați mai întâi degetul în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Coaceți până când crustele sunt foarte aurii, 15 până la 18 minute, până când crustele sunt foarte aurii. Verificați periodic pentru a vă asigura că nu devin prea maronii. Între timp, faceți umplutura: într-un castron mediu, bateți gălbenușul de ou, siropul de porumb, zahărul, umplutura de dovleac și vanilia. Se amestecă nucile pecan tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
DovleacDovleac
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BatetiBateti
BolBol
6
Scoateți aluatul din cuptor și lingurați 1 lingură de umplutură în fiecare cană. Completați fiecare cu 1 jumătate frumoasă de pecan. Întoarceți tigăile la cuptor și continuați să coaceți, încă 12 până la 15 minute, până când umplutura de dovleac este setată. Lăsați să se răcească înainte de a scoate din tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
AluatAluat
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista