Mini Plăcinte Cu Cireșe
Mini plăcintele cu cireșe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă face 24 de porții cu 163 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 10%. Rețete similare includ Mini Plăcinte Cu Cireșe, Mini-Plăcinte Cu Cireșe, și Mini Plăcinte Cu Cireșe.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru crustă: într-un robot de bucătărie, combinați făina, zahărul, sarea și untul. Pulsați procesorul până când amestecul seamănă cu nisipul fin.
Scoateți capacul și adăugați apa cu gheață în amestec. Rulați procesorul doar până când amestecul se rostogolește într-o minge mică. Dacă amestecul este puțin uscat, adăugați mai multă apă cu gheață cu lingura până se reunește. Adunați aluatul într-o bilă. Cu un răzuitor de bancă sau cuțit, împărțiți amestecul uniform în jumătate. Formați fiecare jumătate într-un disc. Înfășurați fiecare disc în folie de plastic și răciți cel puțin 30 de minute.
Nota bucătarului: în acest moment puteți păstra aluatul învelit la frigider pentru câteva zile sau congelați pentru utilizare ulterioară.
Pentru umplutură: într-o cratiță, combinați cireșele fără sâmburi și 1 cană de apă la foc mediu-mic timp de 10 minute. Într-un castron mic, combinați zahărul și amidonul de porumb. Folosind un tel, rotiți ingredientele împreună, asigurându-vă că nu există bulgări în amidonul de porumb.
Adăugați amestecul de zahăr-amidon de porumb și coaja de lămâie la cireșe. Gatiti amestecul de cirese pana ajunge la fierbere. Gatiti inca 1 minut, pana se ingroasa. Lăsați umplutura de cireșe să se răcească ușor în timp ce pregătiți crusta.
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Pulverizați o cutie de mini brioșă de 24 de căni sau 2 cutii de mini brioșă (12 căni) cu spray de gătit.
Rulați discurile de aluat în runde de 10 inci pe o suprafață de lucru bine făinată. Cu un cookie rotund de 1 1/2 inch sau un tăietor de biscuiți, marginea ușor înmuiată în făină, tăiați 24 de runde de la primul disc rulat. Cu o prăjitură rotundă de 2 inci sau un tăietor de biscuiți, marginea ușor înmuiată în făină, tăiați 24 de runde de pe al doilea disc rulat. Ar trebui să aveți un total de 24 de runde (1 1/2 inch) și 24 de runde (2 inch) pentru potrivirea crustelor de sus și de jos.
Montați ușor rundele de aluat de 2 inci în partea de jos a formei de briose mini pregătite. Asigurați-vă că bateți fundul și excesul care vine pe laturi. Lingură aproximativ 1 lingură plină de plăcintă răcită în fiecare ceașcă căptușită cu crustă. Montați partea superioară a fiecărei mini plăcinte cu o rundă de aluat de 1 1/2 inch, împingând ușor în jos și sigilând crusta inferioară și crusta superioară prin sertizarea marginilor împreună cu o furculiță. Cu un cuțit ascuțit, faceți 3 incizii mici pe crusta superioară, pentru a permite aburului să scape.
Coaceți până când marginile se rumenesc și umplutura este cu bule, aproximativ 12 minute. Se lasă să se răcească pe o grătar, apoi se scoate din forma de briose.