Mini Piersici Tarte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Mini tarte cu piersici. Această rețetă servește 15 și costă 23 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 67 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, aluat phyllo, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Peach Tarte, Peach Tarte, și Mini Tarte Cu Roșii.
Instrucțiuni
Așezați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți la 191°. tapetați o foaie mare de copt cu pergament.
Tăiați piersicile în jumătate și îndepărtați gropile.
Așezați o piersică pe jumătate tăiată în jos pe scândură. Ținându-l împreună cu o mână, tăiați 6 până la 8 felii uniforme prin capătul tulpinii, apoi împingeți ușor pentru a evanta.
Combinați zahărul, nucșoara și nucile pecan într-un castron.
Așezați o foaie phyllo pe tejghea cu partea îngustă orientată spre dvs.
Ungeți ușor jumătatea inferioară cu unt topit și presărați cu amestec de zahăr-pecan. Îndoiți jumătatea superioară peste jumătatea inferioară, apăsând ușor. Repetați, plierea jumătății superioare peste jumătatea inferioară. Repetați din nou, de data aceasta perindând și stropind jumătatea stângă și împăturind jumătatea dreaptă. Repetați încă o dată. Acum ar trebui să aveți un dreptunghi de 3 pe 4 inci.
Așezați pe foaia de copt. Repetați cu restul de 3 foi phyllo.
Așezați o jumătate de piersică ventilată în centrul fiecărui dreptunghi phyllo, periați cu untul rămas și presărați cu amestecul de zahăr rămas.
Coaceți până când phyllo este maro auriu și crocant și piersica s-a înmuiat, 20 până la 25 de minute, rotind tigaia la jumătatea drumului.
Așezați pe o grătar pentru a se răci.