Mini omlete de eglefin afumate

Mini omlete de eglefin afumate
Mini omlete de eglefin afumate durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.03 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 242 calorii, 21g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți parmezan, salată și o mulțime de pâine prăjită cu unt, file de eglefin nevopsit și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Mini ouă scotch de eglefin afumate cu dippers de sparanghel și maioneză de năsturel, Gratin de eglefin afumat, și Rarebit de eglefin afumat.

Instrucțiuni

1
Se amestecă laptele cu 600 ml apă, frunzele de dafin, ceapa și boabele de piper într-o tigaie mare puțin adâncă și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați eglefinul afumat, reduceți focul, astfel încât lichidul să fiarbă ușor și braconați timp de aproximativ 4-5 minute, sau până când peștele este doar gătit și fulgi. Ridicați peștele afară și pe o farfurie și, când este suficient de rece pentru a fi manipulat, rupeți în fulgi mari, aruncând orice piele și oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Eglefin AfumatEglefin Afumat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Bateți ouăle și condimentați cu sare și piper. Ungeți 2 x tăvi de budincă Yorkshire cu 4 găuri cu unt. Împărțiți ouăle între fiecare dintre cele 8 găuri și împrăștiați fiecare cu peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Coaceți timp de 10-12 minute, acestea vor fi ușor nesetate la mijloc, dar vor termina de gătit sub grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Încălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Amestecați smântâna și parmezanul, lingurați puțin pe fiecare omletă, apoi grătiți până devin aurii. Glisați pe farfurii și serviți presărat cu arpagic, cu salată și pâine prăjită cu unt alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista