Mini omlete de eglefin afumate
Mini omlete de eglefin afumate durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.03 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 242 calorii, 21g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți parmezan, salată și o mulțime de pâine prăjită cu unt, file de eglefin nevopsit și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Mini ouă scotch de eglefin afumate cu dippers de sparanghel și maioneză de năsturel, Gratin de eglefin afumat, și Rarebit de eglefin afumat.
Instrucțiuni
Se amestecă laptele cu 600 ml apă, frunzele de dafin, ceapa și boabele de piper într-o tigaie mare puțin adâncă și se aduce la fierbere.
Adăugați eglefinul afumat, reduceți focul, astfel încât lichidul să fiarbă ușor și braconați timp de aproximativ 4-5 minute, sau până când peștele este doar gătit și fulgi. Ridicați peștele afară și pe o farfurie și, când este suficient de rece pentru a fi manipulat, rupeți în fulgi mari, aruncând orice piele și oase.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Bateți ouăle și condimentați cu sare și piper. Ungeți 2 x tăvi de budincă Yorkshire cu 4 găuri cu unt. Împărțiți ouăle între fiecare dintre cele 8 găuri și împrăștiați fiecare cu peștele.
Coaceți timp de 10-12 minute, acestea vor fi ușor nesetate la mijloc, dar vor termina de gătit sub grătar.
Încălziți grătarul la mare.
Amestecați smântâna și parmezanul, lingurați puțin pe fiecare omletă, apoi grătiți până devin aurii. Glisați pe farfurii și serviți presărat cu arpagic, cu salată și pâine prăjită cu unt alături.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.