Mini omlete de eglefin afumate

Mini omlete de eglefin afumate
Mini omlete de eglefin afumate durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.03 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 242 calorii, 21g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți parmezan, salată și o mulțime de pâine prăjită cu unt, file de eglefin nevopsit și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Mini ouă scotch de eglefin afumate cu dippers de sparanghel și maioneză de năsturel, Gratin de eglefin afumat, și Rarebit de eglefin afumat.

Instrucțiuni

1
Se amestecă laptele cu 600 ml apă, frunzele de dafin, ceapa și boabele de piper într-o tigaie mare puțin adâncă și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați eglefinul afumat, reduceți focul, astfel încât lichidul să fiarbă ușor și braconați timp de aproximativ 4-5 minute, sau până când peștele este doar gătit și fulgi. Ridicați peștele afară și pe o farfurie și, când este suficient de rece pentru a fi manipulat, rupeți în fulgi mari, aruncând orice piele și oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Eglefin AfumatEglefin Afumat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Bateți ouăle și condimentați cu sare și piper. Ungeți 2 x tăvi de budincă Yorkshire cu 4 găuri cu unt. Împărțiți ouăle între fiecare dintre cele 8 găuri și împrăștiați fiecare cu peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Coaceți timp de 10-12 minute, acestea vor fi ușor nesetate la mijloc, dar vor termina de gătit sub grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Încălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Amestecați smântâna și parmezanul, lingurați puțin pe fiecare omletă, apoi grătiți până devin aurii. Glisați pe farfurii și serviți presărat cu arpagic, cu salată și pâine prăjită cu unt alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista