Mini cookie-uri alb-negru este un vegetarian rețetă cu 60 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 54 calorii. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, lapte de unt, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un desert ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Mini fursecuri alb-negru, Mini fursecuri alb-negru, și Mini Zmeură Neagră Și Prăjituri Din Crep De Ciocolată Albă.
Instrucțiuni
1
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 2 foi mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron. Se amestecă Zara și vanilia într-o ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric la mediu-înalt până la palid și pufos, aproximativ 3 minute, apoi adăugați oul, bătând până se combină bine. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină și amestecul de zară alternativ în loturi, începând și terminând cu amestecul de făină și amestecând doar până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Aruncați lingurițe rotunjite de aluat la o distanță de 1 inch pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Coaceți, comutați poziția foilor la jumătatea coacerii, până când vârfurile sunt umflate, marginile sunt aurii palide, iar prăjiturile revin la atingere, 6 până la 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Transferați într-un raft pentru a se răci.
1
Se amestecă împreună zahăr cofetari, sirop de porumb, suc de lamaie, vanilie, si 2 linguri de apă într-un castron mic pana se omogenizeaza. Dacă glazura nu se întinde ușor, adăugați mai multă apă, 1/2 linguriță odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Suc De Lămâie
Sirop De Porumb
Vanilie
Glazură
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Transferați jumătate de glazură într-un alt bol și amestecați cacao, adăugând mai multă apă, 1/2 linguriță la un moment dat, pentru a subția până la aceeași consistență ca glazura de vanilie. Acoperiți suprafața cu un prosop de hârtie umezit, apoi acoperiți vasul cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Pudră De Cacao
Glazură
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Prosoape De Hârtie
Bol
1
Cu spatula offset, întindeți glazura albă pe jumătate din partea plată a fiecărui cookie. Începând cu fursecurile pe care le-ați înghețat mai întâi, întindeți glazura de ciocolată peste cealaltă jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
1
Odată ce glazura este uscată, fursecurile se păstrează, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament, într-un recipient etanș la temperatura camerei 4 zile.