Mini Cupe De Cheesecake
Mini Cheesecake Cups este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 48 de porții. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 141 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr de cofetărie, sare, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Mini Cupe De Prăjituri Cu Brânză Cu Căpșuni, Mini Funfetti Cheesecake Cupe Cookie, și Cupe Mini PB & J pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până se omogenizează. Adăugați treptat zahăr, vanilie și sare și amestecați bine.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Lingură în căni de briose miniaturale căptușite cu hârtie, câte 2 linguri în fiecare.
Se coace la 325 de minute pentru 20-25 de minute sau până se fixează. Se răcește complet.
Într-un castron mic, combinați smântâna și zahărul cofetarilor până se omogenizează; se întinde peste cheesecakes. Decorați cu fructe și / sau nuci. Se răcește cel puțin 1 oră. A se păstra la frigider.