Mini Cheesecakes Cu Cireșe
Această rețetă face 24 de porții cu 168 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 100 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, umplutură de plăcintă cu cireșe, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mini Cheesecakes Cu Cireșe, Mini Cheesecakes Cu Cireșe, și Mini Cheesecakes Cu Cireșe.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°. Line 24 cupe de brioșă de dimensiuni obișnuite cu căptușeli de hârtie.
Așezați 1 prăjitură cu napolitane de vanilie în partea de jos a fiecărei căni.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul, ouăle și extractul de migdale cu mixerul electric la viteză medie-mare 1 până la 2 minute sau până când amestecul este ușor și pufos. Lingurați uniform în căni de briose (aproximativ 2/3 pline).
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Scoateți din cupele pentru brioșe în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Refrigerați cel puțin 1 oră sau până la 24 de ore înainte de servire.
Chiar înainte de servire, acoperiți fiecare cheesecake cu umplutură generoasă de plăcintă cu lingură; se presara cu migdale.