Prăjituri Cu Tofu Cu Curry Verde
Prăjiturile cu tofu cu Curry verde ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 140 de calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia lite, bulion de legume, semințe de in măcinate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Curry Verde Tofu, Curry verde thailandez cu Tofu (sau nu), și Tofu și supă de curry verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți bulionul de legume și adăugați arame și semințe de chia. (Dacă folosiți in măcinat, adăugați-l la tofu mai târziu.)
Lăsați să stea cel puțin 1/2 oră pentru a permite algelor marine și chia să se înmoaie.
Așezați tofu, drojdia nutritivă, sosul de soia, pasta de curry și fulgii de quinoa în robotul de bucătărie și procesați până se omogenizează bine.
Adăugați amestecul de bulion și pulsați rapid de câteva ori pentru a amesteca.
Răzuiți într-un castron și adăugați ardeiul roșu și pătrunjelul sau coriandrul. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1/2 oră.
Amestecul poate fi preparat cu o zi în avans, dacă este necesar. Preîncălziți cuptorul la 204°.puneți pâinea pe o farfurie, dacă utilizați una. Folosind o lingură de măsurare, scoateți 2 linguri pe pâine, presărați puțină pâine deasupra și modelați ușor cu degetele într-o prăjitură lată de 2 inci. Folosiți o spatulă pentru a ridica tortul de pe farfurie pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament sau un covor de copt din silicon. Repetați pentru amestecul de tofu rămas. (Dacă nu utilizați o pâine, așezați 2 linguri de tofu direct pe foaia de copt pregătită și folosiți degetele sau o lingură pentru a o modela ușor într-o prăjitură. Repetați pentru restul de tofu.)
Coaceți la 204° timp de 20-30 de minute. Prăjiturile fără pâine durează mai puțin timp decât prăjiturile cu pâine.
Scoateți din cuptor și serviți fierbinte cu sos de scufundare, dedesubt, sos tartru sau ketchup cu vârf de hrean.