Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Mini cheeseburgeri cu maioneză Chipotle. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 196 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 20. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați maioneză mayo adevărată, chorizo mexican, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheeseburgeri de slănină din interior cu maioneză de ceapă verde la grătar, Cheeseburgeri Chipotle, și Cheeseburgeri De Porc Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Se amestecă carnea de vită măcinată și chorizo; se modelează în torturi de 12 (3 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
3
Grătar 4 min. pe fiecare parte sau până la final (160F), topping cu single-uri în ultimul moment. Între timp, amestecați mayo și ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Umpleți rulourile cu burgeri și amestec de maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale