Mini budincă Yorkshire cu friptură de vită
Mini budinca Yorkshire cu friptură de vită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 237 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de arpagic, carne de vită prăjită, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Friptură de vită și budincă Yorkshire, Friptură de coaste de vită cu budincă Yorkshire, și Friptură de coaste de vită și budincă Yorkshire de la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina și sarea într-un castron mare. Într-un castron separat bateți împreună ouăle, laptele și untul. Faceți o fântână în făină și amestecați ingredientele umede treptat până când sunt complet combinate și netede. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să se odihnească timp de 1 oră la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți 3 mini cutii de brioșă antiaderente.
Introduceți conservele în cuptor pentru a se încălzi cel puțin 10 minute. Dați bătătorului o agitare rapidă și turnați-l în fiecare ceașcă de brioșă care se umple la jumătatea drumului, lăsând loc pentru ca acestea să crească.
Se introduce în cuptor și nu se deschide timp de 30 de minute. Ar trebui să se ridice după 30 de minute și să fie aurii peste tot.
Scoateți din cuptor. Se acoperă cu o felie subțire de carne de vită prăjită și o mică bucată de hrean pe fiecare budincă.
Garnisiți cu crenguță de arpagic.