Minestronă

Minestronă
Rețeta Minestrone ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,95 USD pe porție. Acest fel principal are 1014 calorii, 51G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți parmezan, fasole, bulion de vită și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Bulionul de legume și Minestrone-le bouillon de L. L. L. gumes et la minestrone, Minestronă, și Minestronă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare sau oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa, morcovii și țelina și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
3
Adăugați bulionul, apa, cartofii, fasolea, varza, pastele, cimbru și sarea. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți, parțial acoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
VarzăVarză
FasoleFasole
BulionBulion
PastePaste
CimbruCimbru
ApăApă
SareSare
4
Adăugați roșiile, fasolea și broccoli și gătiți încă 5 până la 10 minute sau până când toate legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
TomateTomate
FasoleFasole
5
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva ( jumătate de sticlă). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista