Minestrone în câteva minute

Minestrone în câteva minute
Minestrone în câteva minute ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 68 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fasole cannellini, roșii, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Minestrone în câteva minute, Minestrone în câteva minute, și Bulionul de legume și Minestrone-le bouillon de L. L. L. gumes et la minestrone.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele, cu excepția brânzei în cratiță. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se fierbe la foc mediu-mic 10 min. sau până când puiul este gata și pastele sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
3
Se servește acoperit cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate11
Revista