Minestrone cu mazăre cu ochi negri și fasole

Minestrone cu mazăre cu ochi negri și fasole
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mediteraneană. Încercați să faceți Minestrone cu mazăre cu ochi negri și fasole la domiciliu. Pentru $1.25 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 288 calorii. Este adus la tine de mâncare și vin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți busuioc, brânză parmigiano-reggiano, pancetta și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Minestrone cu mazăre cu ochi negri și fasole, Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Mazăre Cu Ochi Negri Și Fasole Verde.

Instrucțiuni

1
Într-o oală, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați pancetta, ceapa, țelina, usturoiul și prazul feliat și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc moderat, pana cand legumele se inmoaie, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Adăugați varza și gătiți până se ofilesc ușor, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4
Adăugați roșiile și gătiți timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
5
Adăugați mazărea cu ochi negri și apă; aduceți la fierbere. Înfășurați pătrunjelul, frunza de dafin și cimbru în blatul rezervat de praz și fixați-l cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
6
Adăugați în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Acoperiți oala și fierbeți la foc mic până când mazărea cu ochi negri este fragedă, 45 de minute. Aruncați ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați fasolea și fierbeți timp de 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
9
Între timp, într-o oală cu apă sărată clocotită, gătiți penne până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Se scurge și se răcește sub apă curgătoare. Feliați penne în cruce în inele de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
11
Într-o tigaie antiaderentă, încălziți restul de 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Adăugați penne într-un singur strat și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până devin aurii, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
13
Scurgeți inelele penne pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
14
Amestecați pastele și busuiocul în supă. Puneți supa în boluri, presărați fiecare cu 1 lingură de brânză și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista