Minestrone copios de iarnă cu ulei de Chili, coajă de lămâie și parmezan
Rețeta Minestrone de iarnă consistentă cu ulei de Chili, coajă de lămâie și parmezan ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă servește 8. Acest fel principal are 317 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă de la Serious Eats are 542 de fani. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, coajă de lămâie, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Supă Copioasă De Minestrone De Iarnă, Supă Minestrone Consistentă, Sănătoasă, De Iarnă, și Varză De Bruxelles Cu Pesmet Prăjit, Parmezan Și Coajă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 4 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez de 8 litri la foc mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie ușor, dar nu se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați cartofii și gătiți, amestecând ocazional, până când cartofii încep să se lipească de fundul oalei, aproximativ 5 minute. Răzuiți legumele pe o parte a oalei, adăugați pasta de roșii în spațiul gol și gătiți, amestecând, până când pasta se întunecă ușor la culoare, aproximativ 2 minute. Amestecați pasta de roșii în restul de legume pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați fasole și lichidul lor de înmuiere, 3 litri de apă, frunze de dafin, morcov, țelină și 1 lingură de sare în oală. Se aduce la fierbere, apoi se lasă la foc mic și se gătește până când fasolea este în mare parte fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Toppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați bietă și varză și gătiți până când legumele se înmoaie complet, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Gustați supa pentru condimente, adăugând piper negru și mai multă sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Sezonul Goya
Rețetă De Pizzocheri
Chard Elvețian
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
6
Între timp, pregătiți uleiul de chili: într-o tigaie mică, combinați chilisul uscat sau fulgii de piper și 1/2 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Uscat
Ulei De Chili
Fripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se încălzește, amestecând ocazional, la foc foarte mic, până când chilis se prăjește și începe să facă un zgomot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
8
Se transferă într-un vas rezistent la căldură și se lasă să se odihnească până se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
9
Pentru a servi supa, puneți aproximativ 1/4 cană de paste fierte în fiecare castron de servire, supă de oală și deasupra cu un strop de ulei de chili și o stropire de coajă de lămâie, pătrunjel și parmezan ras.