Minestrone copioasă fără carne

Minestrone copioasă fără carne
Hearty Meatless Minestrone este un aperitiv mediteranean. Pentru 92 de cenți per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 189 de calorii , 7 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă servește 8. Vă este adusă de Taste of Home. 38 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de roșii, căței de usturoi, oregano și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 94% . Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Meatless Italian Minestrone , Hearty Meatless Chili și Hearty & Wholesome Meatless Ragù .

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, căliți ceapa în ulei timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați țelina, morcovii, varza, ardeiul verde, dovlecelul și usturoiul; mai fierbeți 3 minute. Se amestecă apa, roșiile, fasolea, piureul de roșii, sosul de roșii și condimentele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Se amestecă pastele; gătiți 12-15 minute mai mult sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
4
Ornați fiecare porție cu busuioc și brânză, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Minestrone funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, îmbătrânite în stejar sunt strălucitoare și rotunde, cu un final uscat, cald și pământesc. Recomandat pentru carnea la gratar, cum ar fi friptura de Chianina feliata, sau cu vanat, precum fazanul umplut cu trufe. Este excelent și cu brânzeturi mature.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate44
Revista