Mile-Mare Banana Cream Pie
Mile-High Banana Cream Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 51 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 287 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți lapte, unt, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Bezea Cu Cremă De Nucă De Cocos Înaltă De Mile, Mile-Mare Noroi Plăcintă, și Plăcintă Cu Ciocolată Înaltă De Mile.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri, combinați 3/4 cană zahăr, amidon de porumb și sare.
Adăugați lapte și bateți pentru a amesteca.
Bateți la foc mediu până când amestecul fierbe și se îngroașă, având grijă să nu se ardă.
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou pentru a se amesteca. Se amestecă aproximativ 1/2 cană din amestecul de lapte fierbinte în gălbenușuri, apoi se amestecă amestecul înapoi în tigaie. Întoarceți tigaia la foc mediu-mic și amestecați până când amestecul începe să baloneze, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă untul și 1 linguriță de vanilie.
Curățați bananele. Feliați jumătate în produse de patiserie cu ciocolată, acoperind uniform fundul.
Se toarnă jumătate de cremă caldă uniform peste banane. Repetați pentru a stratifica bananele rămase și crema. Acoperiți suprafața cremă cu folie de plastic. Se răcește până se răcește, cel puțin 2 ore.
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți frisca și restul de 2 linguri de zahăr și 1 linguriță de vanilie până când amestecul deține vârfuri moi. Movilă pe plăcintă și vârtej pentru a acoperi decorativ. Sus cu bucle de ciocolată, dacă se dorește.
Patiserie cu ciocolată: într-un robot de bucătărie sau într-un castron, combinați 1 cană de făină universală, 1/4 cană de zahăr, 3 linguri de cacao neîndulcită și 1/4 linguriță de sare; învârtiți sau amestecați pentru a amesteca.
Adăugați 1/2 cană (1/4 lb.) unt sau margarină, tăiate în bucăți; rotiți sau frecați cu degetele până se formează firimituri fine.
Adăugați 1 gălbenuș mare de ou și 1/2 linguriță de vanilie; se învârte sau se amestecă cu o furculiță până se omogenizează.
Se toarnă amestecul într-o tigaie de plăcintă de 9 inci și se apasă uniform pe părțile inferioare și în sus până la marginea jantei.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când crusta este puțin mai întunecată în jurul marginilor, 18 până la 20 de minute.
Lăsați să se răcească pe un raft cel puțin 1 oră.