Milanese de porc cu Caper cremos și sos de lămâie

Milanese de porc cu Caper cremos și sos de lămâie
Carnea de porc Milanese cu Caper cremos și sos de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 444 calorii, 28G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,7 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, piper, cotlet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Milanese de porc cu Caper și sos de lămâie, Milanese de porc cu sos cremos de lămâie, și Medalioane de porc crocante cu sos cremos de Caper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați mascarpona și maioneza într-un bol mediu. Adăugați încet laptele, amestecând în timp ce mergeți, până când tot laptele este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Adăugați ingredientele rămase. Se amestecă pentru a combina. Pune deoparte.
1
Combinați făina și 1/2 linguriță de sare și piper într-un vas puțin adânc și amestecați împreună. Spargeți ouăle într-un alt vas superficial și bateți până se combină. Într-un al treilea castron puțin adânc, așezați pesmetul. Condimentează carnea de porc cu sare și piper. Înmuiați carnea de porc, 1la un moment dat mai întâi în făină, apoi ouăle, apoi firimiturile de pâine. Încălziți leguma într-o tigaie mare la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, puneți carnea de porc în tigaie. Gatiti pana la auriu si gatiti, aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Transferați carnea de porc într-un platou de servire și serviți cu sosul alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista