Mihaela

Mihaela
Micheladan este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 112 calorii. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această băutură. Un amestec de cană de bere, bere lager, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Mihaela, Michelada, și Mihaela.

Instrucțiuni

1
Puneți cana de bere în congelator. Într-un castron mic, amestecați sucul de lămâie și sosurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scoateți cana din congelator. Frecați marginea canei cu pană de var; scufundați janta în sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
SareSare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Se toarnă amestecul de suc de lămâie în cană; adăugați bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AleAle
4
Adăugați gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
5
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Revista