Migdale prăjite cu lămâie și sare
Migdale prăjite cu lămâie și sare este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 266 calorii. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare kosher, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Migdale prăjite cu rozmarin și sare afumată, Aromă cu lămâie în loc de sare: cartofi prăjiți cu plante de lămâie, și Sare De Lămâie-Cartofi Prăjiți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înmuiați nucile în suc timp de 30 de minute.
Îndepărtați nucile cu o lingură cu fante.
Se întinde într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 15 minute.
Așezați nucile într-un castron mare; aruncați cu sare și ulei. Întoarceți nucile pe foaia de copt și coaceți 10 minute mai mult sau până se rumenesc ușor.