Migdale De Cristal De Miere
Migdalele de cristal de miere necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 32 și costă 29 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 99 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Un amestec de migdale naturale californiene, unt, zahăr turbinado și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Migdale Glazurate Cu Miere, Migdale Condimentate Cu Miere, și Migdale Prăjite Cu Miere-Cimbru.
Instrucțiuni
La foc mediu într-o cratiță medie, încălziți mierea și untul până la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, fierbeți 2 minute, amestecând ocazional.
Adăugați migdale; se fierbe și se amestecă 2 minute.
Folosind lingura cu fante, transferați migdalele pe foaia de copt tapetată cu hârtie pergament sau pulverizată cu spray de gătit antiaderent; se întinde într-un singur strat și se răcește ușor.
Aruncați migdalele cu zahăr pentru a acoperi folosind o pungă medie de depozitare a alimentelor din plastic.