Miere-Usturoi Moose Chiftelute
Miere-usturoi chiftele Moose este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 48 de porții. O porție conține 20 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 60 ar spune că a lovit locul. Un amestec de miere, usturoi, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Chiftele Moose, Miere De Usturoi-Chiftele Glazurate, și Miere De Usturoi Chiftele De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați împreună usturoiul tocat, sosul de soia și mierea într-o cratiță mică. Se amestecă praful de usturoi, praful de ceapă și praful de chili. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe ușor timp de 15 minute, apoi se lasă deoparte.
În timp ce sosul fierbe, rotiți moose-ul măcinat în chifteluțe în 2 porții de lingură.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti chiftelele in loturi pana se rumenesc bine si se fierb, 10-15 minute; se scurge bine.
Așezați chiftelele scurse într-un vas de copt.
Se toarnă sosul și se amestecă până se acoperă bine.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 20 de minute, astfel încât chiftelele să absoarbă o parte din sos.