Miere-usturoi chiftele Moose este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 48 de porții. O porție conține 20 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 60 ar spune că a lovit locul. Un amestec de miere, usturoi, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Chiftele Moose, Miere De Usturoi-Chiftele Glazurate, și Miere De Usturoi Chiftele De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Amestecați împreună usturoiul tocat, sosul de soia și mierea într-o cratiță mică. Se amestecă praful de usturoi, praful de ceapă și praful de chili. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe ușor timp de 15 minute, apoi se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Usturoi Tocat
Praf De Chili
Praf De Ceapă
Sos De Soia
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
În timp ce sosul fierbe, rotiți moose-ul măcinat în chifteluțe în 2 porții de lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Sos
Rola
4
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti chiftelele in loturi pana se rumenesc bine si se fierb, 10-15 minute; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Așezați chiftelele scurse într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Se toarnă sosul și se amestecă până se acoperă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 20 de minute, astfel încât chiftelele să absoarbă o parte din sos.