Miere-Usturoi Coaste De Porc
Miere-usturoi coaste de porc este un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1739 calorii, 73G de proteine, și 106g de grăsime pe porție. Pentru $4.42 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 375 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Un amestec de coaste de porc, miere, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Miere Coaste De Usturoi, Miere Coaste De Usturoi, și Miere Coaste De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați coastele în bucăți de dimensiuni de servire; așezați într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Combinați ingredientele rămase; se toarnă jumătate de marinată peste coaste. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider pentru câteva ore sau peste noapte, întorcând punga ocazional. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Scurgeți și aruncați marinada din coaste.
Așezați coastele pe un suport într-o tigaie unsă puțin adâncă. Se acopera si se coace la 350 la 1 ora.
Se toarnă marinada rezervată peste coaste.
Coaceți, neacoperit, timp de 30-45 de minute sau până când carnea este fragedă, perindând ocazional cu sucuri de tigaie.
Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel
Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru coaste de porc. Coaste de porc și alte porcine la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Ai putea încerca Wild Horse neînfrânat Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir]()
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Acest Pinot Noir neînfrânat are arome generoase de cireșe, mure și vanilie cunote subtile sărate. Este plin de corp, cu arome de fructe coapte și taninuri suple, făcându-lo potrivire bună pentru coaste scurte de vită fierte cu vin, ciuperci Portobello la grătar sau coadă de porc prăjită cu o glazură balsamică de zmeură. Este delicios acum și ar trebui să se maturizeze frumosîn următorii cinci ani.