Miere-soia-legume glazurate cu ciuperci crocante
Legumele glazurate cu miere de soia cu ciuperci crocante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,86 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 391 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, ciuperci shiitake, biscuiți asiatici de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Somon Crocant Glazurat Cu Miere, și Hoisin-chifle Bao cu Bacon glazurat cu Ciuperci sotate și legume murate.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei până la sclipire.
Adăugați napii și ridichile și gătiți la foc moderat, amestecând, până se rumenesc ușor și crocant-fraged, 10 minute.
Adăugați mierea și gătiți la foc moderat, amestecând, până când legumele sunt glazurate, 5 minute.
Adăugați sosul de soia și gătiți până la sirop, cu 5 minute mai mult.
Adăugați sucul de lămâie și bietul elvețian; gatiti pana cand bietul se ofileste, 2 minute. Ridicați focul la mare și gătiți până când tot lichidul s-a evaporat, cu 2 minute mai mult; păstrați cald.
Într-un castron mediu, bateți melasa cu apa și condimentați cu sare.
Adăugați shiitake și aruncați pentru a acoperi.
Scurgeți ciupercile, stoarcând cea mai mare parte a excesului de lichid. Într-un castron separat, aruncați ciupercile cu firimiturile de cracker de orez, apăsând pentru a ajuta firimiturile să adere.
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1/4 cană de ulei până la sclipire.
Adăugați ciupercile acoperite și gătiți la foc mare, rotind o dată, până devin aurii și crocante, 5 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Acoperiți legumele cu ciupercile și serviți imediat.