Salata Tami ' s Tri Color Caprese

Salata Tami ' s Tri Color Caprese
Salata Tami ' s Tri Color Caprese este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 205 calorii. Funcționează bine ca o farfurie. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic îmbătrânit, roșii, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salata Tami ' s Tri Color Caprese, Salata Bar Tami, și Insalata Caprese all ' americana (salată Caprese în stil American) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați felii alternative de roșii galbene, frunze întregi de busuioc, felii de roșii roșii și felii de brânză mozzarella pe un platou de servire în rânduri; presărați cu șalot ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Roșie GalbenăRoșie Galbenă
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2
Stropiți ulei de măsline și oțet balsamic peste salată; condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista