Miere-Pâine Integrală De Grâu
Nevoie de un pâine vegetariană? Miere-pâinea integrală de grâu ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 311 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de făină de pâine, făină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Miere Pâine Integrală De Grâu: Grâu Crăpat, Miere De Ovăz Pâine Integrală De Grâu, și Pâine De Grâu Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă zahărul și drojdia în apă caldă într-un castron mic; lăsați să stea 15 minute.
Combinați 1% lapte, lapte uscat, ulei, miere și sare într-o cratiță medie, grea, la foc mediu. Gatiti timp de 5 minute sau pana cand se incalzeste bine si se dizolva laptele uscat, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei. Se amestecă amestecul de drojdie în amestecul de lapte.
Lingurați ușor 2 căni făină universală, făină de pâine și făină integrală de grâu în căni de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Așezați 2 căni de făină universală, făină de pâine și făină integrală de grâu într-un castron mare; amestecați cu un bici pentru a combina.
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină universală rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți ușor lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 55 de minute sau până când se dublează dimensiunea. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 15 minute. Împărțiți aluatul în jumătate. Lucrând cu o porție de aluat la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rotiți porțiunea într-un dreptunghi de 14 x 7 inci pe o suprafață ușor făinată.
Rulati dreptunghi strâns, începând cu o margine scurtă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; prindeți cusătură și se termină pentru a sigila.
Așezați rola, cu cusătura în jos, într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inci acoperită cu spray de gătit. Repetați cu porțiunea rămasă de aluat. Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până când aproape s-au dublat în dimensiune.
Preîncălziți cuptorul la 40
Coaceți pâinile la 400 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 (nu scoateți pâinile din cuptor); coaceți 50 de minute sau până când pâinile sunt rumenite pe fund și sună gol când sunt lovite.
Scoateți din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă.