Pulpa de miel cu oțet de miere cu fenicul și morcovi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 384 calorii, 36g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 236 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, sare kosher, bulbi de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, care este mare. Rețete similare includ Miere-oțet picior de miel cu fenicul și morcovi, Morcovi spanioli cu fenicul, alune prăjite și oțet de vin Slide Ridge Honey, și Morcovi în miere și oțet.
Instrucțiuni
1
Pulsează usturoiul, pătrunjelul, semințele de fenicul și 1/2 cană de frunze de fenicul într-un robot de bucătărie până se toacă foarte fin. Cu motorul pornit, adăugați încet 1/4 cană de ulei și procesați până se omogenizează; condimentați generos cu sare și piper (amestecul ar trebui să aibă un gust destul de sărat, deoarece acesta este singurul condiment pe care îl va primi carnea). Frecați amestecul de pătrunjel peste tot mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Semințe De Fenicul
Condimente Uscate Freca
Pătrunjel
Fenicul
Usturoi
Miel
Carne
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Se transferă într-o tigaie, se acoperă și se răcește cel puțin 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Lăsați mielul să stea la temperatura camerei 1 oră. Aduceți oțetul și mierea la fiert într-o cratiță mică. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, 8-10 minute. Puneți glazura deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Dressing Japonez De Susan Preparat
Miere
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Așezați rafturile în treimea inferioară și mijlocul cuptorului și preîncălziți la 325 F. Aruncați fenicul și morcovii cu restul de 1/4 cană de ulei într-un castron mediu și aranjați jumătate în jurul Mielului în tigaie; așezați legumele rămase pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
Fenicul
Miel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie De Prăjire
Bol
Cuptor
5
Prăjiți legumele pe foaia de copt pe raftul inferior și mielul pe raftul din mijloc până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a mielului înregistrează 100 km f, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Termometru De Bucătărie
6
Măriți cuptorul la 450 F, periați friptura cu glazură și continuați să prăjiți până când un termometru citit instantaneu înregistrează 120 F, cu 20-25 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
7
Transferați mielul pe o tăietură și lăsați-l să se odihnească cu 30 de minute înainte de sculptură (temperatura va crește la 140 de grade F pentru mediu-rar în timp ce mielul se odihnește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
8
Continuați să prăjiți legumele, aruncând ocazional, până devin aurii și fragede, cu 20-25 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
9
Serviți mielul cu legume, acoperit cu frunze de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Fenicul
Miel
10
Faceți înainte: mielul poate fi frecat cu amestec de pătrunjel și legumele pot fi pregătite cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pătrunjel
Miel
11
Feliați-l corect
12
Sculptarea unui picior de miel este mai ușoară decât crezi. Iată cum să o faci cu fler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Miel
13
Poziționați friptura astfel încât partea mai cărnoasă să fie orientată în jos. Folosind un cuțit lung, cu lamă subțire și ținând capătul osului gambei, îndepărtați câteva fâșii de carne din partea superioară, lucrând paralel cu osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
14
Așezați piciorul pe zona plană pe care tocmai ați creat-o.
15
Tăiați felii subțiri perpendiculare și până la os, începând de la capăt mai departe de dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
16
Începând de sus și lucrând departe de corp, glisați cuțitul sub feliile pe care tocmai le-ați făcut.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
17
Îndepărtați într-o mișcare lungă de tăiere.
18
Rotiți osul și repetați cu partea mai puțin cărnoasă; tăiați orice carne rămasă de pe părțile laterale ale osului.