Miere-Muștar Morcovi
Miere-muștar morcovi durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo servește 5 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 106 calorii. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână miere, sirop de arțar, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Morcovi De Muștar Cu Miere, Morcovi Glazurați Cu Muștar De Miere, și Miere De Muștar Și Rozmarin Morcovi Glazurați.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, aduceți 1 înăuntru. de apă la fierbere; puneți morcovii într-un coș cu aburi peste apă. Acoperiți și aburiți timp de 8-10 minute sau până când sunt fragede. Într-o cratiță, combinați uleiul, mierea, siropul și muștarul; aduceți la fierbere. Se amestecă morcovii și pătrunjelul.