Miere-Morcovi Portocalii
Miere-morcovi portocalii este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 98 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 13. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, morcovi, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Miere-morcovi portocalii, Morcovi Prăjiți Cu Portocale De Miere, și Morcovi Glazurați Cu Portocale De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați morcovii, 2 linguri de apă și miere într-un aragaz electric lent de 4 litri.
Presărați sare peste morcovi.
Presărați bucăți de unt peste amestec. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore sau până când morcovii sunt foarte fragezi.
Transferați morcovii într-un castron; amestecați coaja de portocală.
Sfat rapid: folosiți o răzătoare de microplan pentru a rade rapid coaja de portocală.