Miere-Migdale Madeleine
Miere-migdale Madeleines ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 241 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, miere, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vanillan și Madeleine de migdale, Miere Madeleine, și Miere De Iaurt Madeleine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: matrițe Madeleine de 12 (3 inci) antiaderente
Puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Unt 12 madeleine se modelează liberal cu unt. Praf cu făină și pus deoparte.
Aluat: într-un bol mediu, folosind un mixer electric de mână, bateți albușurile până se spumează.
Adăugați amestecul de tort, untul, mierea, apa, coaja de lămâie și extractul de migdale. Bateți ingredientele la viteză mică timp de 30 de secunde. Măriți viteza la mare și bateți până când aluatul este neted, aproximativ 2 minute. Puneți aluatul în matrițele pregătite.
Coaceți până când marginile sunt aurii și centrul prăjiturilor revine la atingere, aproximativ 15 până la 16 minute. Se răcește timp de 5 minute. Folosind o mică spatulă de cauciuc, îndepărtați madeleinele și aranjați, cu fața în sus, pe un suport de sârmă. Se răcește timp de 15 minute și se servește.