Miere La Grătar Cu Glazură De Ghimbir
Mierea la grătar cu glazură de ghimbir durează aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 123 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ghimbir cristalizat, suc de lămâie, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, care nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui Glazurat Cu Ghimbir La Grătar, Piept de pui glazurat cu mere și ghimbir la grătar, și Somon Glazurat Cu Muștar Creol La Grătar-Ghimbir.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente. Înfilați mierea pe șase frigarui de metal sau de lemn îmbibat; periați cu jumătate de glazură.
Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul. Grill honeydew, acoperit, la foc mediu-mare sau broil 4 in. de la căldură timp de 4-6 minute sau doar până când pepenele începe să se înmoaie și să se rumenească, întorcându-se și ungând frecvent cu glazura rămasă.