Miere La Grătar Cu Glazură De Ghimbir

Miere La Grătar Cu Glazură De Ghimbir
Mierea la grătar cu glazură de ghimbir durează aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 123 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ghimbir cristalizat, suc de lămâie, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, care nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui Glazurat Cu Ghimbir La Grătar, Piept de pui glazurat cu mere și ghimbir la grătar, și Somon Glazurat Cu Muștar Creol La Grătar-Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente. Înfilați mierea pe șase frigarui de metal sau de lemn îmbibat; periați cu jumătate de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul. Grill honeydew, acoperit, la foc mediu-mare sau broil 4 in. de la căldură timp de 4-6 minute sau doar până când pepenele începe să se înmoaie și să se rumenească, întorcându-se și ungând frecvent cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Pepene GalbenPepene Galben
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista