Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și lactate? Curcanul afumat cu miere de citrice ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 504 calorii. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de portocale, cuburi de gheață, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 12 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Rețete similare includ Miere De Citrice Curcan Afumat Sărat, Curcan Afumat Cu Miere, și Curcan cu miere și afumat.
Instrucțiuni
1
Amestecați apa fierbinte și sarea kosher într-un răcitor de 54 de litri, amestecând până când sarea se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Se amestecă în bulion de legume, miere și suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Precum Invidia îngerilor
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3
Se toarnă cuburile de gheață, se pune curcanul în saramură cu pieptul în sus și se închide capacul răcitorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De Viață
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4
Așezați răcitorul într-un loc rece și lăsați curcanul să se marineze peste noapte sau până la 12 ore. Temperatura saramurii trebuie să rămână mai rece decât 40 grade F (4 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Scoateți curcanul din saramură, aruncați saramura și uscați bine curcanul cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Amestecați uleiul vegetal cu condimentele de pasăre într-un bol și frecați curcanul cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Așezați mărul, țelina, ceapa și bucățile de portocale în cavitatea curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Preîncălziți un grătar în aer liber la 400 grade F (205 grade C) pentru căldură indirectă și ungeți ușor grătarul. Construiți o 'bombă de fum' plasând aproximativ 1 cană de așchii de lemn hickory sau cherry în mijlocul unei bucăți duble de folie de aluminiu de 12x12 inci. Adunați marginile foliei pentru a face o pungă și lăsați punga deschisă în partea de sus. Setați bomba de fum direct pe cărbuni dacă grătați cu cărbune sau pe bara de flacără a unui grătar cu gaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci Pecan
Sos De Curcan, încălzit
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Așezați curcanul pe grătar în poziție pentru căldură indirectă, introduceți un termometru cu sondă în partea cea mai groasă a pieptului de curcan, fără a atinge un os și închideți grătarul. Setați termometrul sondei la 160 grade F (70 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Grătați curcanul timp de 1 oră și verificați pasărea; dacă pielea este deja maro aurie, acoperiți pieptul, picioarele și aripile cu folie de aluminiu. Înlocuiți bomba de fum cu una nouă; închideți capacul și continuați să grătați până când termometrul sondei înregistrează 160 grade F (70 grade C), încă 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
11
Scoateți bucățile de fructe și legume din cavitate, acoperiți curcanul cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească 1 oră înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional