Mielul lui Dale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $3.39 pe portie. O porție conține 356 calorii, 38g de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper măcinat, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Muștarul de miere al lui Dale, Marinada lui Dale pentru pui la grătar, și Păstrăv Dale Fulgi De Ovăz-Stafide Cookie-Uri.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, amestecați sucul de lămâie, zahărul brun, muștarul Dijon, sosul de soia, uleiul de măsline, usturoiul, ghimbirul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Dijon
Zahăr Brun
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Sos De Soia
Usturoi
Ghimbir
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați mielul într-un recipient puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
3
Se toarnă amestecul de suc de lămâie peste miel. Acoperiți și marinați la frigider 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Miel
4
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Scurgeți marinada și aduceți la fierbere într-o cratiță mică. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând constant, până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
6
Ungeți ușor grătarul. La foc indirect, grătați mielul 40 până la 50 de minute, întorcându-se pentru a găti toate părțile, la o temperatură internă minimă de 145 grade F (63 grade C). Se răcește, se feliază și se acoperă cu amestecul de marinată îngroșat pentru a servi.