Miel prăjit cu dovlecei de ghindă și Broccoli

Miel prăjit cu dovlecei de ghindă și Broccoli
Mielul prăjit cu dovlecei de ghindă și Broccoli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 300 de calorii, 40g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare, sulițe de broccoli, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 83%. Încercați Dovleac de ghindă umplut cu miel și Bulgur, File de cod picant cu sos de nucă de cocos-dovlecei peste dovlecei de ghindă prăjită, și Squash De Ghindă Prăjită Cu Risotto De Dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Desfaceți friptura; tăiați grăsimea din friptură. Reroll roast; fixați la intervale de 1 inch cu sfoară grea. Faceți fante de 6 (1/2 inch adâncime) în friptură; așezați jumătăți de usturoi și rozmarin în fiecare fantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Se presară cu 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4
Așezați friptura pe o tigaie pentru pui; introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă porție de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Coaceți la 500 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 425 (nu scoateți friptura din cuptor).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Combinați 1/4 linguriță de sare, 1 linguriță de ulei de măsline și dovlecei și aranjați dovleceii în jurul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Coaceți la 425 timp de 22 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Combinați 1 linguriță de ulei de măsline, 1/4 linguriță de sare, sulițe de broccoli și usturoiul tocat. Întoarceți cu grijă friptura și aranjați amestecul de broccoli în jurul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Coaceți la 425 pentru încă 25 de minute sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
Lăsați friptura să stea 5 minute.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista