Miel Prăjit

Mielul prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 324 calorii. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână lămâi, sfoară de bucătărie, pulpă de miel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă de șah cu lămâie de mure cu sos de miere Jumbleberry. Cum am câștigat competiția Sf Food Wars - pie or Die ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Plăcintă cu miel prăjit lent, rozmarin și usturoi prăjit, Picior De Miel Prăjit, și Picior de miel prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Desfaceți mielul, dacă este necesar. Frecați 1 jumătate de lămâie pe toate părțile mielului, stoarcând sucul din lămâie. Se amestecă oregano, sare și piper; frecați mielul.
Rulați mielul și legați-l cu sfoară de bucătărie.
Așezați mielul pe un suport ușor uns într-o tigaie. Separați cuișoarele de usturoi (nu coajați) și puneți-le în jurul fripturii.
Stropiți ulei de măsline peste căței de miel și usturoi.
Strângeți sucul din restul de 1 1/2 lămâi într-un castron. Se amestecă sucul și bulionul de pui; se toarnă în tigaie.
Coaceți la 350 timp de 2 ore până la 2 ore și 15 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 140 (mediu) sau la gradul dorit de coacere.
Scoateți mielul din tigaie; acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
ÎNCERCAȚI ACEASTĂ RĂSUCIRE!
Fund Boston prăjit: înlocuitor 1 (5-lb.) friptură de umăr de porc cu OS (Boston butt) pentru miel. Frecați amestecul de lămâie și oregano peste friptură conform instrucțiunilor. (Nu legați friptura.) Procedați conform instrucțiunilor, mărind timpul de coacere la 3 până la 3 1/2 ore sau până când furculița este fragedă. Tăiați carnea de porc în bucăți mari folosind două furculițe, dacă doriți. Timp practic: 20 min. Timp Total: 3 ore, 30 min.