Miel la grătar cu usturoi și rozmarin
Miel la grătar cu usturoi și rozmarin ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 167 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 2,06 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sos de soia, muștar dijon, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Picior de miel la grătar cu usturoi și rozmarin, Picior de miel la grătar cu usturoi și rozmarin, și Rozmarin și usturoi picior de miel la grătar.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați orice grăsime de suprafață de pe carne.
Așezați mielul dezosat cu fața în sus. Cu un cuțit mic ascuțit, faceți mici tăieturi (1 inch lungime, 1/2 inch adâncime) pe toată suprafața cărnii.
Tăiați crenguțele de rozmarin în bucăți de 1 inch. Puneți o bucată de rozmarin și o felie de usturoi uniform în fiecare bară.
Într-un castron adânc necorodibil sau într-o pungă de alimente din plastic greu de 2 galoane, amestecați vin, zahăr, sos de soia și muștar.
Adăugați mielul și întoarceți-l pentru a acoperi uniform, având grijă ca usturoiul și rozmarinul să rămână în tăieturi. Acoperiți sau sigilați și răciți, întorcându-vă ocazional, cel puțin 2 ore sau până la 1 zi.
Pentru a pregăti grătarul, aprindeți 60 de brichete de cărbune într-un grătar cu capac. Când cărbunii sunt în mare parte acoperiți cu cenușă cenușie (aproximativ 30 de minute), împingeți porțiuni egale pe părțile opuse ale grătarului de foc; așezați o tigaie de picurare în centru. Pentru a menține temperatura, adăugați 6 brichete pe fiecare parte. (Sau porniți grătarul cu gaz la foc mare și încălziți, acoperit, timp de 10 minute, apoi reglați pentru gătit indirect.)
Așezați un grătar ușor Uns cu ulei la 5 până la 6 inci deasupra cărbunilor.
Așezați mielul pe grătar; rezervați marinada.
Ungeți carnea cu jumătate din marinada rezervată.
Acoperiți grătarul (orificii deschise pentru cărbune). Gatiti pana cand un termometru introdus in cea mai groasa parte a carnii Inregistreaza 140, aproximativ 40 de minute.
Periați la jumătate cu marinada rămasă.
Transferați carnea pe o placă de sculptură.
Garnisiți cu crenguțe suplimentare de rozmarin.
Tăiați felii subțiri pentru a servi.