Miel la grătar cu usturoi și rozmarin

Miel la grătar cu usturoi și rozmarin
Miel la grătar cu usturoi și rozmarin ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 167 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 2,06 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sos de soia, muștar dijon, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Picior de miel la grătar cu usturoi și rozmarin, Picior de miel la grătar cu usturoi și rozmarin, și Rozmarin și usturoi picior de miel la grătar.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați orice grăsime de suprafață de pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Așezați mielul dezosat cu fața în sus. Cu un cuțit mic ascuțit, faceți mici tăieturi (1 inch lungime, 1/2 inch adâncime) pe toată suprafața cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Tăiați crenguțele de rozmarin în bucăți de 1 inch. Puneți o bucată de rozmarin și o felie de usturoi uniform în fiecare bară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Într-un castron adânc necorodibil sau într-o pungă de alimente din plastic greu de 2 galoane, amestecați vin, zahăr, sos de soia și muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați mielul și întoarceți-l pentru a acoperi uniform, având grijă ca usturoiul și rozmarinul să rămână în tăieturi. Acoperiți sau sigilați și răciți, întorcându-vă ocazional, cel puțin 2 ore sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
6
Pentru a pregăti grătarul, aprindeți 60 de brichete de cărbune într-un grătar cu capac. Când cărbunii sunt în mare parte acoperiți cu cenușă cenușie (aproximativ 30 de minute), împingeți porțiuni egale pe părțile opuse ale grătarului de foc; așezați o tigaie de picurare în centru. Pentru a menține temperatura, adăugați 6 brichete pe fiecare parte. (Sau porniți grătarul cu gaz la foc mare și încălziți, acoperit, timp de 10 minute, apoi reglați pentru gătit indirect.)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Așezați un grătar ușor Uns cu ulei la 5 până la 6 inci deasupra cărbunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Așezați mielul pe grătar; rezervați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Ungeți carnea cu jumătate din marinada rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Acoperiți grătarul (orificii deschise pentru cărbune). Gatiti pana cand un termometru introdus in cea mai groasa parte a carnii Inregistreaza 140, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
11
Periați la jumătate cu marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
12
Transferați carnea pe o placă de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
13
Garnisiți cu crenguțe suplimentare de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
14
Tăiați felii subțiri pentru a servi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista