Mielul K cu sos de iaurt și Muhammaran este un fără gluten și דל פחמימות, rețetă cu 6 porții. O porție conține 605 calorii, 35g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 45 minute. Dacă aveți piper, ardei prăjiți din borcan, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Miel K. K. cu sos de iaurt și Muhammara, Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat), și Burger Kofte cu Harissan și iaurt.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele încastron mediu pentru a se amesteca. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Linia de coacere cu margini marifoaie cu folie de plastic. Se amestecă ușor lamband următoarele 8 ingrediente într-un castron mare.Folosind mâinile umezite și puține 2 linguri pentru fiecare, rulați amestecul de carne în 1 chiftele de 1/2 inch. Aranjați pe foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Apă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Așezați Folie mare de folie pe suprafața de lucru.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Încălziți tigaia mare nonstickor din fontă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați pâine plată în tigaia 1 Odată; gătitpână se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.Închideți în folie; se introduce în cuptor pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Încălziți 1 lingură de ulei în același skilletover la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
7
Adăugați ceapa; se presară ușor cu sare și piper. Saut până la maro auriu, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Transferați ceapa pe 1 parte a unei foi mari de coacere; se introduce în cuptor pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Adăugați 1 lingură de ulei în aceeași tigaie; se încălzește la foc mediu-mare. Saut jumătate de mingi de carne până când sunt gătite, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Transferați pe foaia de copt în cuptor.Repetați cu chiftelele rămase, adăugândulei în tigaie dacă este uscat. Tigaie de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1
Adăugați ardei prăjițiîn tigaia rezervată; se amestecă 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați 1 / 2cupa de apă și 2 linguri de rodiemolase. Aduceți la foc mic, răzuindu-văbiți încovoiați. Gatiti pana se reduce la 2/3 cana,amestecand ocazional, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Se amestecă pătrunjel. Condimentați după gust cu sare, piper și mai multă melasă de rodie,dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De Rodie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Transferați în castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Aranjați ceapa și chifteluțele peplatter.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Serviți cu pâine caldă, sos de iaurt și muhammara.
7
* Disponibil la unele supermarketuri, magazine naturalfoods și piețe din Orientul Mijlociu.
8
** Un sirop gros de rodie; disponibilla unele supermarketuri, la piețele din Orientul Mijlociu și din adrianascaravan.com.