Miel gătit lent cu salvie și orz perlat
Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 441 calorii. Dacă $2.18 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Mielul gătit lent cu salvie și orz perlat ar putea fi un excelent fără lactate rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bulion de pui, orz perlat, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Miel Gătite Lent, Miel Marocan Gătit Lent, și Carne De Miel Marocan Gătită Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea de pe 1 umăr de miel tânăr. Curățați, spălați și tăiați subțire 4 morcovi și 2 tulpini de țelină. Curățați 4 cepe roșii și tăiați-le în pene mici.
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Încălziți o caserolă rezistentă la flacără cu un strop de ulei de măsline și rumeniți umărul pe toate părțile. Scoateți-o, aruncați grăsimea de gătit, ștergeți caserola curată și puneți-o din nou pe foc cu un strop suplimentar de ulei de măsline.
Puneți jumătate din legume și transpirați timp de 2 până la 3 minute, amestecând.
Adăugați 3 căței de usturoi zdrobiți, 12 frunze de salvie și 8 boabe de piper, amestecați bine și readuceți umărul de miel în caserolă.
Se toarnă 1 1/4 căni de vin roșu și se reduce la jumătate. Apoi adăugați 1 1/4 căni de bulion de pui, acoperiți caserola cu un capac și dați la cuptor pentru 2 1/2 ore, ungând umărul din când în când.
Scoateți vasul cu caserole.
Îndepărtați umărul, înfășurați-l în folie de aluminiu și păstrați-l la cald. Păstrați caserola la îndemână.
Cu puțin timp înainte de sfârșitul gătitului mielului, puneți 3/4 cană de orz perlat la macerat timp de 10 minute.
Încălziți o altă caserolă cu un strop de ulei de măsline, puneți restul de legume și gătiți timp de 2 minute, amestecând.
Scurgeți orzul perlat și adăugați la legume. Se amestecă, se condimentează cu sare și se gătește timp de 1 până la 2 minute.
Luați o lingură din lichidul de gătit din caserola de miel și turnați-o în caserola de orz.
Lăsați-l să se umfle cu lichidul și gătiți timp de 15 până la 18 minute, adăugând mai mult lichid ca și când este absorbit.
Curățați 12 migdale proaspete și adăugați-le la sfârșitul gătitului cu un strop de ulei de măsline. Se amestecă și se verifică condimentul.
Tăiați umărul în bucăți mari și întoarceți-le în caserola lor.
Adăugați conținutul celeilalte caserole și o răsucire generoasă de piper negru proaspăt măcinat și serviți în caserolă.
Retipărit cu permisiunea Nature: Simple, Healthy, and Good de Alain Ducasse, 2009 Rizzoli International Publications, Inc.