Miel fript împânzit cu rozmarin și usturoi

Miel fript împânzit cu rozmarin și usturoi
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru colecția dvs., friptura de miel împânzită cu rozmarin și usturoi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 110 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. 128 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați vin, stoc de miel, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Rețete similare includ Grătar de miel cu rozmarin cu usturoi, Picătură mort superba-usturoi împânzit friptură picior de miel, și Friptură de miel cu rozmarin și usturoi.

Instrucțiuni

1
Primul loc de muncă este să studiezi mielul cu usturoi și rozmarin. Folosiți un cuțit ascuțit, faceți cel puțin 30 de incizii mici pe toată carnea. Cojiți 4 căței de usturoi, feliați-i subțire și introduceți o felie în fiecare incizie. Apoi, scoateți crenguțe mici de rozmarin și împingeți și în incizii. Dacă este făcut în avans, acoperiți bine mielul și dați-l la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Scoateți din frigider 1 oră înainte de prăjire.
3
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Încălziți o tigaie mare, adăugați puțin ulei și rumeniți mielul peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Împrăștiați morcovul, ceapa, usturoiul rămas și rozmarinul într-o formă mare de prăjire, turnați vinul și bulionul, apoi așezați mielul rumenit în formă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Prăjiți aproximativ 1 oră 45 de minute. Întoarceți mielul la jumătatea drumului, astfel încât până când este gătit, fiecare parte a fost în stoc. Când este gătit, scoateți mielul și lăsați să se odihnească într-un loc cald acoperit cu folie timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
În timp ce mielul se odihnește, faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
8
Se toarnă tot stocul din tablă printr-o sită într-o cratiță pentru a îndepărta toate legumele și ierburile. Acest stoc ar trebui să fie bogat, ușor gros și să aibă o aromă excelentă de miel. Reduceți-l puțin pe plită dacă simțiți că doriți să concentrați aroma, îndepărtând orice grăsime care iese la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
9
Serviți mielul cu sosul, cartofii (vezi 'merge bine cu'), prazul și dovlecelul (vezi mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
OcaziiPaști
Revista