Miel fript împânzit cu rozmarin și usturoi

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru colecția dvs., friptura de miel împânzită cu rozmarin și usturoi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 110 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. 128 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați vin, stoc de miel, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Rețete similare includ Grătar de miel cu rozmarin cu usturoi, Picătură mort superba-usturoi împânzit friptură picior de miel, și Friptură de miel cu rozmarin și usturoi.
Instrucțiuni
Primul loc de muncă este să studiezi mielul cu usturoi și rozmarin. Folosiți un cuțit ascuțit, faceți cel puțin 30 de incizii mici pe toată carnea. Cojiți 4 căței de usturoi, feliați-i subțire și introduceți o felie în fiecare incizie. Apoi, scoateți crenguțe mici de rozmarin și împingeți și în incizii. Dacă este făcut în avans, acoperiți bine mielul și dați-l la frigider.
Scoateți din frigider 1 oră înainte de prăjire.
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Încălziți o tigaie mare, adăugați puțin ulei și rumeniți mielul peste tot.
Împrăștiați morcovul, ceapa, usturoiul rămas și rozmarinul într-o formă mare de prăjire, turnați vinul și bulionul, apoi așezați mielul rumenit în formă.
Prăjiți aproximativ 1 oră 45 de minute. Întoarceți mielul la jumătatea drumului, astfel încât până când este gătit, fiecare parte a fost în stoc. Când este gătit, scoateți mielul și lăsați să se odihnească într-un loc cald acoperit cu folie timp de aproximativ 30 de minute.
În timp ce mielul se odihnește, faceți sosul.
Se toarnă tot stocul din tablă printr-o sită într-o cratiță pentru a îndepărta toate legumele și ierburile. Acest stoc ar trebui să fie bogat, ușor gros și să aibă o aromă excelentă de miel. Reduceți-l puțin pe plită dacă simțiți că doriți să concentrați aroma, îndepărtând orice grăsime care iese la suprafață.
Serviți mielul cu sosul, cartofii (vezi 'merge bine cu'), prazul și dovlecelul (vezi mai jos).