Miel Fript De Portocale Grecești

Miel Fript De Portocale Grecești
Greek Orange friptură de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,68 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 701 calorii, 59G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Dacă aveți oregano, suc de portocale, cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Miel Fript Grecesc, Miel Fript În Stil Grecesc, și Picior de miel prăjit în stil grecesc cu cartofi prăjiți cu lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare, amestecați împreună sucul de portocale, muștarul, uleiul de măsline, oregano, sarea și piperul. Amestecați cartofii în castron pentru a acoperi cu amestec de suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scoateți cartofii cu o lingură cu fante și puneți-i într-o tigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Tăiați fante în carnea de miel și umpleți căței de usturoi în fante. Frecați amestecul de suc de portocale rămas din castron peste tot mielul și așezați mielul deasupra cartofilor în tigaia de prăjire. Dacă mai rămâne un amestec de suc de portocale, turnați-l peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt fragede și mielul este gătit la mediu, aproximativ 1 oră. Un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a cărnii ar trebui să citească 140 de grade F (60 de grade C). Verificați la fiecare 20 până la 30 de minute în timp ce prăjiți și adăugați puțină apă fierbinte dacă descoperiți că cartofii se usucă. Dacă Mielul termină de gătit înainte de cartofi, scoateți mielul pe o tăietură sau pe un platou de servire și acoperiți cu folie în timp ce cartofii continuă să se coacă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista