Miel Fript De Portocale Grecești

Greek Orange friptură de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,68 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 701 calorii, 59G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Dacă aveți oregano, suc de portocale, cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Miel Fript Grecesc, Miel Fript În Stil Grecesc, și Picior de miel prăjit în stil grecesc cu cartofi prăjiți cu lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron mare, amestecați împreună sucul de portocale, muștarul, uleiul de măsline, oregano, sarea și piperul. Amestecați cartofii în castron pentru a acoperi cu amestec de suc de portocale.
Scoateți cartofii cu o lingură cu fante și puneți-i într-o tigaie mare de prăjire.
Tăiați fante în carnea de miel și umpleți căței de usturoi în fante. Frecați amestecul de suc de portocale rămas din castron peste tot mielul și așezați mielul deasupra cartofilor în tigaia de prăjire. Dacă mai rămâne un amestec de suc de portocale, turnați-l peste miel.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt fragede și mielul este gătit la mediu, aproximativ 1 oră. Un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a cărnii ar trebui să citească 140 de grade F (60 de grade C). Verificați la fiecare 20 până la 30 de minute în timp ce prăjiți și adăugați puțină apă fierbinte dacă descoperiți că cartofii se usucă. Dacă Mielul termină de gătit înainte de cartofi, scoateți mielul pe o tăietură sau pe un platou de servire și acoperiți cu folie în timp ce cartofii continuă să se coacă la cuptor.