Miel fript condimentat

Dacă aveți despre 2 ore pentru a petrece în bucătărie, mielul prăjit condimentat ar putea fi uimitor fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Pentru $5.69 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 439 calorii, 67g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Un amestec de pulpă de miel, fulgi de ardei iute, roșii pur și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 199 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Încercați Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri, Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant, și Friptură De Miel Și Cartofi Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună ingredientele pentru marinată și se condimentează cu linguriță piper negru măcinat și 1 linguriță sare fulgioasă. Tăiați mielul de mai multe ori pe ambele părți, apoi masați marinada peste tot. Sigilați într-o pungă mare pentru alimente sau într-un recipient nemetalic și răciți peste noapte (sau cel puțin câteva ore).
Lăsați mielul să stea la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de prăjire.
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Puneți mielul într-o formă de prăjire căptușită cu folie și prăjiți timp de 20 de minute. Întoarceți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz 5 și prăjiți timp de 1 oră 20 de minute pentru carne care este roz lângă os. Acoperiți ușor cu folie la jumătatea gătitului sau odată ce marinada s-a carbonizat și carnea arată aurie.
Lăsați mielul să se odihnească timp de 20 de minute înainte de a sculpta, apoi serviți cu salate de linte și roșii și castraveți (vezi rețetele conexe).