Miel fiert cu gutui (Kidonato)
Mielul fiert cu gutui (Kidonato) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 4 porții cu 465 calorii, 30g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $7.15 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Umăr de porc fiert cu gutui, Tagine de miel și gutui, și Rețetă tunisiană de tocană de miel și gutui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline până când fumați la foc mediu-mare.
Adăugați mielul și căutați până se rumenesc bine pe toate părțile, apoi dați deoparte. Reduceți focul la mediu, apoi amestecați untul și ceapa și gătiți până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă.
Se toarnă apă, apoi se condimentează cu sare, piper, scorțișoară și zahăr.
Adăugați bucăți de miel ars și gutui tăiat. Acoperiți și aduceți la foc mic.
Fierbeți kidonato la foc mediu-mic timp de 1 oră sau până când mielul este fraged, adăugând apă suplimentară, dacă este necesar.