Miel fiert condimentat cu morcovi și spanac
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Mielul fiert condimentat cu morcovi și spanac ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 266 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de spanac, umăr de miel, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Morcovi fierți cu miel, Umăr de miel fiert cu cimbru, morcovi și fenicul, și Miel fiert cu spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Pat miel uscat si se presara cu piper si 1 lingurita de sare.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 10 inci (de preferință fontă) la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi mielul brun în 5 loturi, întorcându-se ocazional, aproximativ 4 minute pe lot, adăugând mai mult ulei după cum este necesar.
Transferați ca rumenit într - o oală grea de 6 până la 7 litri, rezistentă la cuptor.
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, din tigaie, apoi se gătește ceapa și țelina în grăsimea rămasă la foc moderat, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoiul, chimenul și coriandrul și gătiți, amestecând, 1 minut.
Adăugați 1 cană de apă și deglazați tigaia fierbând, amestecând și răzuind orice bucăți maro, 1 minut, apoi turnați amestecul peste miel în oală.
Se toarnă sucul din cutia de roșii în tocană, apoi se toacă grosolan roșiile și se adaugă la tocană împreună cu apa de cană rămasă și restul de 1/2 linguriță de sare și se aduce la fierbere (lichidul ar trebui să acopere aproape carnea).
Acoperiți oala și fierbeți mielul în mijlocul cuptorului 1 1/2 ore. Amestecați morcovii și continuați să fierbeți până când morcovii și mielul sunt fragede, 20 până la 30 de minute.
Transferați oala deasupra aragazului și, lucrând la foc moderat, amestecați spanacul cu pumni pentru a-l înmuia. Gatiti, neacoperit, amestecand ocazional, pana cand spanacul este fraged, 5 pana la 8 minute. Se condimentează cu sare și piper.
* Mielul fiert îmbunătățește aroma atunci când este făcut cu 1 zi înainte. Se prepară fără spanac și se răcește, neacoperit, apoi se răcește, acoperit.
Îndepărtați orice grăsime solidificată înainte de reîncălzire și adăugați spanac odată ce tocană este fierbinte.