Miel De 4 Ore
Mielul de 4 ore ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 7.03 pe portie. O porție conține 611 calorii, 60g de proteine, și 27G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de usturoi, picior de miel, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Picior de miel de șapte ore, Picior de miel de șapte ore, și Umăr de miel de trei ore pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Frecați mielul peste tot cu ulei de măsline și condimentați peste tot cu sare și piper.
Încălziți un cuptor olandez foarte mare, cum ar fi Le Creuset, la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați mielul și căutați pe toate părțile timp de aproximativ 12 minute, până când se rumenesc peste tot.
Scoateți mielul pe o farfurie.
Adăugați vinul și 2 căni de apă în tigaie și gătiți timp de un minut sau două, răzuind toate bucățile maronii din fund.
Adăugați usturoiul, rozmarinul, cimbrul și frunzele de dafin și mielul deasupra.
Așezați capacul pe oală și coaceți la cuptor timp de 4 ore, bătând ocazional. (Dacă nu aveți un capac, îl puteți acoperi strâns cu 2 straturi de folie de aluminiu.)
După 4 ore, mielul ar trebui să fie incredibil de fraged și să cadă de pe os.
Scoateți mielul pe o farfurie, acoperiți-l bine cu folie și lăsați-l să se odihnească. Se strecoară sosul într-o cratiță și se aduce la fierbere. Coborâți focul și fierbeți timp de 10 minute pentru a reduce. Mielul va fi prea fraged pentru a fi feliat; serviți-l cald cu linguri și sos.