Miel De 4 Ore

Miel De 4 Ore
Mielul de 4 ore ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 7.03 pe portie. O porție conține 611 calorii, 60g de proteine, și 27G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de usturoi, picior de miel, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Picior de miel de șapte ore, Picior de miel de șapte ore, și Umăr de miel de trei ore pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Frecați mielul peste tot cu ulei de măsline și condimentați peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Încălziți un cuptor olandez foarte mare, cum ar fi Le Creuset, la foc mediu-mare până la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Adăugați mielul și căutați pe toate părțile timp de aproximativ 12 minute, până când se rumenesc peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5
Scoateți mielul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
6
Adăugați vinul și 2 căni de apă în tigaie și gătiți timp de un minut sau două, răzuind toate bucățile maronii din fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați usturoiul, rozmarinul, cimbrul și frunzele de dafin și mielul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
8
Așezați capacul pe oală și coaceți la cuptor timp de 4 ore, bătând ocazional. (Dacă nu aveți un capac, îl puteți acoperi strâns cu 2 straturi de folie de aluminiu.)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
După 4 ore, mielul ar trebui să fie incredibil de fraged și să cadă de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
10
Scoateți mielul pe o farfurie, acoperiți-l bine cu folie și lăsați-l să se odihnească. Se strecoară sosul într-o cratiță și se aduce la fierbere. Coborâți focul și fierbeți timp de 10 minute pentru a reduce. Mielul va fi prea fraged pentru a fi feliat; serviți-l cald cu linguri și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Revista