Midiile lui Rachel Allen cu usturoi și pesmet

Midiile lui Rachel Allen cu usturoi și pesmet
Midii Rachel Allen cu usturoi și pesmet ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 975 calorii, 31g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 37 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, midii în coji, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Pâinea cu sifon maro a lui Rachel Allen, Tocană irlandeză a lui Rachel Allen, și Ciorba de pește Ballycotton a lui Rachel Allen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Verificați midiile și, dacă sunt deschise, dați-le un robinet; dacă nu se închid, aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
2
Puneți midiile bine închise cu doar 1 lingură de apă într-o cratiță mare la foc mic și acoperiți cu capacul. Se vor deschide în abur. Dacă le prindeți când tocmai se deschid, vor fi delicioase și suculente, așa că nu le gătiți prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Scoateți midiile din tigaie (păstrând orice sucuri pentru o supă de pește, plăcintă, tocană sau chiar pentru a le amesteca cu maioneză servită cu crustacee precum creveți). Aruncați orice midii gătite cu coji nedeschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Aruncați o jumătate de coajă din fiecare midie și scoateți barba—micul smoc fibros— din partea dreaptă a fiecărei midii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
5
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați pesmetul, usturoiul și pătrunjelul și amestecați împreună. Cu o lingură, împachetați ferm amestecul de pesmet deasupra fiecărei midii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
7
Așezați midiile, cu firimiturile în sus, într-un singur strat pe farfurii rezistente la cuptor sau vase gratinate. (Acestea pot fi pregătite cu până la 24 de ore în avans.) Când sunteți gata să mâncați, puneți-le sub un broiler preîncălzit (grătar) până când sunt aurii, crocante și bulbucate, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Variații: deși nu este clasic irlandez, uneori îmi vine să adaug un pic mai mult zip la această rețetă, așa că în locul pătrunjelului, adaug 1 lingură de coriandru proaspăt tocat (coriandru) împreună cu un sfert până la jumătate dintr-un chile roșu proaspăt, însămânțat și tocat. Sau puteți încerca să adăugați niște coajă de lămâie rasă la firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista